Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، ژاله صامتی با استقبال از برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: از تعطیلی دو ساله نمایشگاهی به این مهمی ناراحت بودم. الان خوشحالم که امسال در تجربه جدید هم حضوری هم غیرحضوری نمایشگاه به روال سابق خود باز می‌گردد.

صامتی با بیان اینکه نمایشگاه کتاب حضوری، قطعا فرصتی است برای رصد تازه‌های نشر و خرید کتاب‌هایی است که به دلیل مشغله کاری فرصت تهیه آن را نداشته‌ام، تصریح کرد: بعد از دوسال تعطیلی خوشحالم که نمایشگاه امسال حضوری برگزار می‌شود واقعا جامعه به ازسرگیری فضای نشاط‌آور نمایشگاه کتاب در بین همه مردم جامعه نیاز داشت و می‌دانم بعد از دوسال دوری مردم از نمایشگاه امسال استقبال خوبی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حظ و لذتی که از همراهی با کتاب می‌‎برد، افزود: عاشق این هستم که زمان آزاد داشته باشم و بتوانم بروم کتابفروشی و در آن قدم بزنم، کتاب‌ها را تورق کنم، از دیدن تازه‌های نشر لذت ببرم و حتی با دیدن کتاب‌هایی که قدیم خوانده‌ام، خاطره بازی کنم.

این مدرس دانشگاه با انتقاد از جایگاه کتاب در میان نسل جدید اظهار داشت: وضعیت فرهنگی و کتابخوانی در کشور ما خوب نیست. دانشجو و هنرجو عجیب و غریب بی‌اعتنا هستند. همتی برای رفع این مشکل و ارتقای دانش خود ندارند. نسل ما اگرچه نسل نداشتن‌ها و مشکلات بود، اما هیچ وقت دست روی دست نگذاشتیم و به هر روشی که بود برای خودمان خوراک فکری و فرهنگی تهیه می‌کردیم. خاطرم هست در بین همکلاسی‌هایم وقتی صحبت از کتاب می‌شد، تقریبا همه از آخرین نمونه‌های چاپ و ترجمه شده باخبر بودند، همه آثار نویسنده‌های داخلی و خارجی را پیگیر بودند و می‌خواندند. توجه کنید به‌روز بودن اطلاعات کتاب ما در شرایط بعد از انقلاب و جنگ بود، اما حالا می‌بینی کتاب‌های جدید با بهترین کیفیت چاپ می‌شود و به راحتی هم قابل دسترس است اما نسل جدید پیگیر خواندن کتاب نیست.

وی با بیان اینکه پایه‌های فرهنگی ملت‌ها با روش‌های مختلفی قوی می‌شود و از سینه یک نسل به نسل بعد منتقل می‌شود، یکی از مهم‌ترین و ماندگارترین روش فرهنگسازی کتاب است، تصریح کرد: هرچه نسل‌های جدید ما از کتابخوانی دور شوند، فرهنگ در وجودشان کمتر شکل می‌گیرد و با این روند اگر پیش برویم می‌گویم متاسفانه در آینده با نسلی روبه‌رو هستیم که در جهل بسر می‌برد و دیگر آن زمان برای ساختن دیر شده است.

سی‌ و‌ سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیست‌ و یکم تا سی‌ و یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir  برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ژاله صامتی نمایشگاه کتاب تهران خانه کتاب و ادبیات ایران برنامه عصر جدید نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیروس کهوری نژاد بازیگر سینما و تلویزیون در گفت وگو با ستاد جایزه جوانی جمعیت در صحبت هایی گفت: سرمایه های هر ملتی به جز خاک پهناور و منابعش که خوشبختانه ما از این جهت چیزی کم نداریم، نیروی انسانی آن است. این نیروی انسانی ایده پرداز، با غیرت، متعهد و مسئولیت پذیر باید نسبت به زندگی خود باشند. اگر بحث وطن و هویت ملی را هم کنار بگذاریم این فرد باید نسبت به آینده و حال خود متعهد باشد و قطعا چنین فردی نسبت به جامعه خود هم متعهد می شود.

وی با اشاره به اینکه خودش سه فرزند پسر دارد، گفت: ما جنوبی ها رسمی داریم که می گوییم کمتر از سه فرزند اصلا در شانمان نیست، الان هم می بینم که خوشبختانه سه پسر در خانواده، محله، اقوام و تا جامعه موثر و مایه سربلندی ما هستند، بهرحال همین ها وقتی پدر و مادر به سن پیری و کهنسالی برسند، دستگیرش می شوند.

کهوری نژاد اظهار داشت: جامعه وقتی که کهنسال باشد جسارتش را از دست می دهد و وقتی جسارت این فرد از دست برود، جسارت جامعه از دست می رود و کم کم دیگر پتانسیل اجتماعی پایین می آید و ای خطرناک است.

وی با اشاره به خطرات آمار کمتر مردان نسبت به زنان گفت: خوشبختانه جامعه زنان ما هم بسیار فعال و البته باهوش هم هستند و جامعه هم نباید بترسد که این افراد وارد اجتماع شده و کارکرد داشته باشند منتها باید اعتماد به نفس مردان هم نسبت به زنان بالا برود چرا که همین باعث آمادگی آنها به زندگی و به وجود آوردن نسل های بعدی و پرورششان می شود.

کهوری نژاد با تأکید براینکه نسل جوان باید زمانی فرزنددار شوند که حوصله پرورش کودکان را داشته باشند، گفت: سیاست های تشویقی دولت باید طوری باشد که زمینه اعتماد اجتماعی را نسبت به آینده ایجاد کند من حتی با همین شصت سال سنی هم که دارم باز هم تمایل دارم که یک فرزند بگیرم و بزرگ کنم.

وی در پایان اظهار داشت: ما نیاز به نسل جوان پرجسارت داریم، هنوز هم نسل ما پرجسارت هستند منتها برای نسل های آتی هم باید چنین جوانانی را پرورش بدهیم.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش های خانواده،رسانه،سازمان های مردم نهاد ، دستگاهای اجرایی،شرکت ها و موسسات خصوصی ،مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است
  • بیش از ۲ هزار مسؤول برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شدند
  • بیش از ۵۷ درصد فوتی‌های سال گذشته زنجان به مردان اختصاص داشت
  • ۱۳ کتاب پرفروش شعر در نمایشگاه کتاب
  • نشر صاد با ۱۹۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • عرضه ۳ اثر از سوره مهر یزد در نمایشگاه کتاب
  • اخراج سفیر ایتالیا از نمایشگاه کتاب به دلیل اعتراض به جنگ غزه